Hvordan få henne til å squirte?

Fingrenes magi:

Dette er en guide som tar for seg fingrene som instrument. Det er fullt mulig å få det til på andre måter, men fingrene er den desidert letteste måten.

Hvordan lærte jeg det? Jeg så en DVD som kalles White Tiger Tantra. Her viser en gammel gris nøyaktig hvordan man gjør det. Her lærte jeg om det legendariske «rocketegnet» samt «kom hit».

Rocketegnet utføres ved å la lillefingeren og pekefingeren peke fremover, mens ringfinger og langfinger peker oppover. Man holder langefingrene og ringfingeren samlet og plasserer de rett inn i hovedinngangen til damen. La håndflaten peke i retning klitoris og damenes fremre del. Når du løfter fingrene helt opp så langt man kommer treffer man det beryktede g-punktet. Dette punktet er en av nøklene til hele ejakulasjonen. Den andre hånden plasserer du over selve vaginaen (der det enten er 100 meter med skog eller glattbarbert). Her holder du et behagelig trykk. Når du fingrer henne med å ta de to fingrene hurtig opp og ned vil du kjenne at det raskt blir vått på banen.

Den andre variasjonen er at man holder pekefingeren og langefingeren samlet, resten av hånden kan holdes knytt. Her utfører man en slags «kom her-bevegelse» på akkurat samme punkt som rokketegnet. Dette fører til at det kommer mer væske og en bedre blodtilstrømning i hennes hellige land mellom beina. Samtidig vil du stryke frem og tilbake på g-punktet. Et par hylende stønn fra kvinnen er mer enn nok bekreftelse på at du gjør noe riktig.

Den mentale forberedelsen:

Men det er mer enn bare fingerteknikk. Gjør du dette lenge nok vil hun stoppe deg – hun kjenner en slags trang for å tisse. Da vet du at du er på rett vei. Det enkleste er hvis en jente er mentalt forberedt på at hun kommer til å tisse og bare slipper seg løs. Mange orgasmer og squirteforsøk stoppes nettopp på grunn av mentale sperrer. Jo mer komfortabel man er med hverandre, desto enklere blir det å komme. Husk at dette ikke skal gjøres med en «how to-bok» ved siden av slik at alle bevegelsene blir robotaktige og falske. Finn kjemien og ta tiden til hjelp. Det går gjerne ikke den første gangen, da dette fenomenet også fungerer som en muskel som sakte må trenes. Bruk gjerne glidemiddel så hun ikke blir så fort sår.

Et siste tips er å plassere jenten på rygg med beina oppover. Legg gjerne en pute som støtte under rumpen hennes slik at den står som en kanon klar til utskyting.

Hvem kan ejakulere?

Dette fenomenet er veldig tabubelagt og snakkes derfor lite om. Mange tror at det kun er utvalgte jenter som klarer det. Det er delvis riktig. Det er noen jenter som er mer mentalt åpent for det og dermed lettere får det til. Så kun ved få enkelttilfeller vil ikke en jente klare det. Jeg tror faktisk alle kan det.

Er det piss?

Det inneholder noe sånt som 60% urin og resten andre kroppsvæsker. Dette skal du ikke tenke så mye på da du allerede har slikket i deg den samme væsken når du har vært på befaring med tungen.